Меню
Количка

Подматрачни рамки и основи за матраци

Код: 20223030014
Характеристики: - високотехнологична рамка от многослоеста букова дървесина- еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост- подматрачна рамка с мотор- двустранно осово движение на ламелите- обувки за ламели, непозволяващи на матрака да достига твърда основа- фиксатор за матрак- кабелно ди..
1,089.00 лв.
Код: 20223020316
Характеристики: - високотехнологична рамка от многослоеста букова дървесина - еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост - подматрачна рамка с мотор - двустранно осово движение на ламелите - обувки за ламели, непозволяващи на матрака да достига твърда основа - фиксатор за матрак ..
989.00 лв.
Код: 20223040099
Метална рамка разглобена.Характеристики1. Метална рамка2. Ламели от многослойна дървесина3. Устойчиви ПВЦ държачи Материал: бук, металРамката се доставя разглобена!Ако нямате възможност да посетите нашите магазини, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. М..
109.00 лв.
Код: 20223040046
Изключително удобно решение за транспорт и максимално улеснен монтаж. Висока надежност на есплоатационните качества и при монтиране на подемен амортисьорен механизъм. Състав на подматрачна рамка Компакт: здрав стоманен профил многослойни ламели от бук и високотехнологичен съполимер Държ..
105.00 лв.
Код: 20223020326
Подматрачна рамка Комфо Идеал е изработена от стабилен метален профил и ламели от многослоеста дървесина, поставени в еластични държачи за ламели, което обуславя ергономичните характеристики на системата. Опцията за регулиране на твърдостта в областта на гърба се изразява в няколко броя двойни ламел..
156.00 лв.
Код: 20223020145
Характеристики: - класическа подматрачна рамка с букови ламели- изработена от стоманен профил с монтирани планки за амортисьорен механизъм- обувки от високотехнологичен съполимер с максимална устойчивост на усукване и деформация- движението на ламела около оста му позволява по-добра гъвкавост по из..
139.00 лв.
Код: 2305082885
Подматрачна рамка от многослоеста букова дървесина. 15 – 16 броя букови ламели.Технически спецификации:Ревлюционно нова рамка от многослоеста букова дървесина с еднопосочно разположени влакна за по-голяма устойчивост и естетика.15 – 16 броя букови ламели, захванати посредством еластични обувки.Удобн..
99.00 лв.
Код: 20223040050
EasyFix Black e Висок клас сглобяема подматрачна рамка, която подобрява комфорта по време на почивка. Подматрачната рамка е важен аксесоар към матрака, която удължава живота му, не позволява задържането на прах и влага и разпределя тежестта на тялото. Easy Fix Black разполага с 8 плъзгача за регулир..
215.00 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Подматрачните скари играят много важна роля за поддържането на матраците, но и за комфорта на използващите ги. Можете да изберете рамка с метална или с дървена скара. И двата вида рамки имат своите предимства.

Скарите с регулиране на твърдостта на матрака са метални, снабдени със специален механизъм. А за гъвкавост спомагат ламелите от букова дървесина, с възможността за движение около осите си.

Подматрачните рамки, включващи дървена скара и извити ламели също спомагат за разпределяне на тежестта на тялото равномерно по матрака. Ламелите могат да се движат вертикално и по осите си. За настройване на твърдостта са добавени плъзгачи. А за обезшумяване и гъвкавост рамките са допълнени с еластични носачи и гумени пети.

Ортопедичните подматрачни рамки са олекотени, лесно се транспортират и монтират, а ортопедичните им качества са много важни. Ламелите са от букова дървесина, чиито влакна са разположени еднопосочно. Така се осигурява устойчивост на рамката, а за приспособяване към тялото захващането на ламелите е посредством еластични обувки.

Гъвкавите подматрачни рамки, които са подходящи за матраци от високоеластична HR пяна и латексови матраци, са с дистанционно управление за електрическите механизми, чрез които се регулират елементите от двата края, под главата и под краката.

Пространството под подматрачната рамка може да се използва рационално, ако поръчате амортисьорен механизъм за нея.

Можете да използвате подматрачните рамки с ламели както за еластични матраци, които нямат пружини, така и за матраци с пружини Pocketed Springs.