Меню
Количка

Покривки и тишлайфери

Няма добавени продукти в тази категория.

Модата поставя покривките в центъра на вниманието като добавящи последния акцент с текстилното декориране. А за тези, които предпочитат минимализма, тишлайферите са по-подходящи. Изберете покривки и тишлайфери в цветовата гама и десени, които ще се впишат в оформлението на дома ви.

Покривките за кухненски маси са много практични, когато са от полиестер. Те не се мачкат, почистват се лесно и са в много различни десени. Освен практичността те внасят и весели акценти, с фигури на плодове, цветя, животни и други. Също така практични са покривките със специално защитно покритие.

Тишлайферите са по-подходящи за дневната – с тишлайфер от плат масата ще бъде по-привлекателна. Ако искате да имате нюанс на стил рустик, изберете тишлайфер от груб плат. Модно е те да се допълват с бордюр от дантела – тази неочаквана комбинация стои много добре.

А за кухнята и за сервиране на кафе със закуски изберете подложки от нашия асортимент. Те са гумирани, ще запазят масата или другата повърхност, на която ще сервирате, и са с атрактивни картини. Подложките са универсални, почистват се лесно, всеки може да си сервира върху тях на удобно място в дома.