Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Скринове

Не можем да си представим дневната и спалнята без скринове. Те са универсални за съхраняване на различни вещи, от офис консумативи до дрехи и играчки. Изберете подходящия скрин за вашата стая – дневна, спалня, детска, с достатъчно големи чекмеджета и в разцветка в унисон с обстановката.

Цветовете, от които можете да избирате, са от традиционното бежово до бяло или ефектната комбинация от черно шагрен и червено гланц хайглос. Много атрактивно е и съчетанието от тъмна сонома и графит. А традиционалистите, които предпочитат цветовете на естествено дърво, ще харесат съчетанието на дъб какао и кестен вирджиния. Своята любима комбинация ще открият и почитателите на съчетанието черно и бяло – в скрин с цветове бяло гладко и черно шагрен. Предлагаме ви и скринове в други цветове.

Ширината на скриновете е различна, за да изберете голям или малък скрин, според наличното пространство. Малките скринове са с дължини 80 см или един метър, а за голяма трапезария ви препоръчваме елегантен бял скрин със странични секции с витрини от двете страни на чекмеджетата и с дължина 1,80 м. Ако търсите голям капацитет със съчетание от чекмеджета, ниша и врати, също ще ви предложим такива многофункционални модели скринове.

Освен традиционния брой чекмеджета – три, тук ще намерите и скринове с повече чекмеджета и съответно с повече място за съхранение.

 

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com