Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Спалният комплект от Мебели ИДЕА решава обзавеждането на спалнята с елегантни и удобни мебели. Цветовата гама за комплектите включва модерните цветове, предпочитани за интериора, които предразполагат за почивка и отморяващ сън. Комплектите с тапицирана табла на леглото, която е под удобен наклон за облягане и приятни минути с книга преди сън,  са предпочитани от клиентите ни.

Освен удобна спалня всеки комплект включва и гардероб. Гардеробите са двукрили и трикрили. За създаване на впечатление за голямо пространство изберете комплект с гардероб с огледални врати. Така ще съчетаете удобството на огледалата и илюзията за повече светлина и ширина. Опцията за плавно затваряне на гардероба е поредното допълнително удобство, което ще намерите в спални комплекти Мебели ИДЕА. А за по-лесен избор на дрехи потърсете комплект с LED осветление на лоста на гардероба.

Спалните комплекти включват и нощни шкафчета в стила на гарнитурата. Така комплектът осигурява завършеност на обзавеждането. А за повече удобство и място за съхранение изберете по-големи комплекти, които са допълнени с тоалетки с огледало и етажерки.

Предимството на поръчка на спален комплект от Мебели ИДЕА е възможността не само да изберете цвета на тапицерията, но и да допълните с мебели по ваше желание. Предлагаме изработване на скринове към комплектите, които са без скрин, ако искате да имате повече място за прибиране на спално бельо. Плавното затваряне на гардероба също е допълнителна опция, която можете да поръчате за гардероба в комплекта.

 
1|2|3|...|10

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com