Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Изберете вашия комплект за обзавеждане на спалня от този раздел на Мебели ИДЕА. Тук ще намерите различни варианти на спални комплекти с легла, гардероби, шкафове, огледала и други мебели.

Във вариантите, които ви предлагаме, ще откриете както традиционни съчетания на цветове, така и модерни комбинации, с включване на ярки багри, като червено и жълто.

Бялото придава много светлина и просторност на спалнята, а съчетано със златист принт на гардероба и на таблата на спалнята, както и златисти дръжки, създава приказна атмосфера.

Съчетаването на бяло и златно в почти еднакви количества създава обстановка на лукс и разкош. За това допринася и LED осветлението на гардероба при отварянето му.

Леглата са снабдени с повдигащ амортисьорен механизъм. Гардеробите включват варианти с плъзгащи врати, както и с обикновени врати. Много удобни са гардеробите със съчетание на плъзгащи врати и огледало без фасет.

Скриновете имат своето достойно място в спалнята и служат за прибиране на спално бельо и други принадлежности. Скринът допълва гардероба като пространство за съхранение и мебел в стила на спалния комплект.

За клиентите, които предпочитат двулицеви матраци, предлагаме допълнително подматрачни рамки за такива матраци.

Много уют и комфорт внасят нощните шкафчета с LED осветление.

Изберете вашата модерна или разкошно приказна спалня и се наслаждавайте на удобство и стил с новото обзавеждане.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com