Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Искате да подновите обстановката в спалнята или в стаята на детето? С ново легло от Мебели ИДЕА ще постигнете повече удобство и разнообразие.

Ъгловите легла са предпочитани заради по-рационалното използване на пространството. Те са от висококачествени материали, с повдигащ механизъм. Вписват се чудесно в модулните системи на Мебели ИДЕА и могат да се подреждат в различни варианти, ако искате след време да промените обстановката.

Тапицираните легла са за търсещите комфорт плюс лукс. С механизма за повдигане се открива подматрачното пространство, в което можете да прибирате завивки. Металните ламелни рамки под матраците осигуряват стабилност на тапицираните легла.

Много удобни са леглата с ракла в конструкцията и с повдигащ механизъм. А ако искате към леглото да има множество чекмеджета и нощни шкафчета включени в самата му конструкция, отново ще намерите такова решение за многофункционално легло в предложенията ни.

За търсещите допълнение към леглото – шкаф или ракла, предлагаме комплект и с двете към леглото. Това е малка модулна система, с която освен удобно легло със съвременен дизайн ще получите и достатъчно място за съхранение на завивки и други необходими неща.

Ретро стилът има своите привърженици и за тях предлагаме масивни спални в този стил. И в тях включваме механизъм с рамка за повдигащ се матрак.

За лукс в спалнята изберете и от другия вариант, с масивни метални декорации вместо табли. Металните орнаменти правят нашите двойни легла красиви и оригинални. Съчетайте ги с покривка и други декорации в стаята, които са на подобни орнаменти.

 
1|2|3|...|8

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com