Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Матракът трябва да осигурява комфорт, затова тук ще намерите доста модели от мемори пяна, която променя формата си според тялото. За всяка част е необходима зона на комфорт и с покупката на матрак от Мебели ИДЕА си го гарантирате. Ортопедичните зони, разположени по дължината, са с различна твърдост, за удобство на главата, раменете, кръста, таза, бедрата, коленете и глезените. За допълнителен комфорт търсете матрак с калъф от органичен памук, осигуряващ меко и нежно покритие.

Матраците от пенолатекс отговарят и на изискването за хигиеничната среда в спалнята. Пенолатексът е с вътрешни канали за проветривост. Така в матрака няма да се задържат прах и замърсявания.

Допълнителна защита осигуряват антибактериалните калъфи.

За допълнителна твърдост търсете матраци с покривни кокосови слоеве.

За страдащите от болки в гръбначния стълб са матраците с Multi Pocket Spring System – това е ортопедична технология, с която за гръбнака се осигуряват 408 опорни точки.

Матраците с добавено сребро в текстила на покритието гарантират дълго антибактериално действие. Освен това покритието е и антистатично. Можете да перете калъфа многократно, без той да загуби свойствата си.

Асортиментът включва еднолицеви и двулицеви матраци, по-тънки и с по-голяма дебелина, а използването на ламелна подматрачна рамка допълва качествата на матрака.

Ако е необходимо увеличаване на дебелината на матрака, допълнете с покупка на топ матрак от полиуретанова пяна, създаващ допълнителна мекота.

 
1|2|3|...|13

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com