Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Не можем да си представим дом без скринове – тези удобни шкафове с чекмеджета, в които прибираме дрехи, аксесоари, играчки и други вещи, за да бъде обстановката подредена и непретрупана. Плавното затваряне на чекмеджетата е много важно. С избора на скрин от Мебели ИДЕА можете да поръчате и механизъм за плавно затваряне – освен удобството той ще запази доброто състояние на скрина по-дълго време.

Освен традиционните скринове от дърво Мебели ИДЕА ви предлагат и други цветови решения. Светлите скринове, включително бели, са част от тенденцията за повече лекота и светлина, с мебели в бяло, светлосиво, бежово.

За повече удобство нашите дизайнери излизат извън традиционния скрин само с чекмеджета и предлагат комбинация на чекмеджетата с отделения с вратички. Отделенията са от двете страни, а в средата са разположени чекмеджетата.
Един от вариантите в дизайна, в търсене на по-функционални скринове, е скрин с тоалетка, комбинация, която е много подходяща за малки спални или други стаи. Горната част, с повдигащ се плот и огледало, служи за тоалетка.

Декоративните елементи правят вида на скрина по-привлекателен. Сред тези елементи ще ви препоръчаме модели с МДФ обкантяване на предната част на чекмеджетата. Така например с тъмен кант на скрин в светъл цвят, се постига по-атрактивен вид.

Традиционно скриновете имат чекмеджета с дръжки. Мебели ИДЕА ви предлагат и модели без дръжки – изчистени и модерни по визия.

Ретро скриновете, които можете да комбинирате с ретро спалня от нашия асортимент, са от масивно дърво.

 
1|2|3|...|8

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com