Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Тапицерията е класически символ на комфорт при леглата, а тапицираните легла на Мебели ИДЕА се отличават и с оригинални дизайнерски решения. Вашата спалня ще бъде оригинална, комфортна и привлекателна както с тапицирано легло в класически изчистен стил, така и с нестандартен дизайн.

За да постигнете най-пълно търсената визия на леглото и на цялата спалня, изберете от дамаските и кожите, които предлагаме. Кожата, с която се тапицират леглата, е с високо качество и гарантира над 60 000 цикъла на използване. Можете да поръчате и варианти на даден модел тапицирано легло за различни по размер матраци.

Компактните тапицирани легла на Мебели ИДЕА са за малки спални, но можете да ги поръчате и за голяма спалня, в която такова легло ще бъде централното бижу в дизайна. Освен това моделите с механизъм за прегъване на таблата ви гарантират много удобна облегалка – огромно предимство, ако обичате да четете или да гледате телевизия преди лягане. Комплектът с гардероб с плъзгащи се врати, едната от които е тапицирана и капитонирана с копчета ще отговори на всички изисквания за удобство.

Много оригинално е леглото с левитираща платформа. Закрепването за таблата е откъм главата, а противоположната част е без табла и рамката не се поддържа от крачета.
За пълен комфорт изберете дизайна с две ергономични пенополиуретанови възглавници, които заменят таблата.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com