Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Възглавниците са малки елементи в общия комфорт за спане, но играят важна роля за него. Те трябва да са с достатъчна, но не прекалена мекота и да са с проветряващ се пълнеж.

Още едно изискване е калъф от естествен материал – още по-добро допълнение към възглавницата, когато е с антибактериални свойства. Всички възглавници на Мебели ИДЕА са с калъфи, които са с антибактериална обработка. Прането им осигурява необходимата хигиена.

Преобладава интересът към възглавници от мемори пяна, тъй като се адаптират към главата и раменете. Система от вертикални канали осигуряват вентилация. Ядрото е от перфорирана мемори пяна, за адаптиране към използващия я.

Възглавници от мемори пяна, подходящи и за деца, можете да намерите в познатата вълнообразна форма. Те са компактни, можете да ги носите със себе си и при пътуване – навъват се лесно на руло. За проветряването се грижи мрежестата странична част.

Латексовите възглавници също имат ортопедични свойства, с лесно адаптиране към контурите на тялото, И този материал осигурява добра вентилация на вътрешността на възглавницата, антистатичност и антибактериалност.

За гъвкавостта на възглавниците допринася и друг материал – пружинно ядро. Моделите с пружинно ядро са с пълнеж от микропокет и полиестерна вата.

За топлото време потърсете възглавница със слой от охлаждащ гел.

Различните видове възглавници имат своите важни предимства. Купуването на два модела и смяната им ще ви осигури повече комфорт.

 
1|2|3|...|4

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com