Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Текстил

Спалните комплекти и олекотените завивки са задължителни за приятна отмора и сън. Със спален комплект от Мебели ИДЕА, избран в любимата ви разцветка, ще добавите последния необходим щрих към завършеността на спалнята.

Нашите комплекти са от 100 процента памук. Те включват плик, долен чаршаф и калъфка – за единични комплекти от три части; плик, долен чаршаф и две калъфки – за луксозните ни двойни комплекти от четири части. Материята, от висококачествен памук, е едноцветна или на принтове.

Предлагаме и луксозни сатенени комплекти. Сатенираната памучна материя е много здрава и плътна, а допирът до нея създава усещане за мек комфорт. Изберете луксозен сатениран комплект за двойна спалня от шест части, с плик, долен чаршаф и четири калъфки.

За повече топлина през зимата, е решението в атрактивно червено, съчетано с бяло, от мек памук в комплект, състоящ се от плик и две калъфки. Ще ви привлече и принтът с американското знаме в комплекта, включващ плик и калъфка.

Олекотените ни завивки са от 100 процента памук, меки и комфортни, подходящи за всеки сезон.

Зарадвайте децата си с детски спални комплекти от Мебели ИДЕА. Те са от 100 процента памук. В единичния комплект ще намерите четири части – плик, долен чаршаф и две калъфки. Моряшки теми и принт на коли за малки господа, принт с дружелюбни животни, както и розово на сърца и цветя за малки госпожици са сред десените и принтовете за спалните ни комплекти за деца.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com