Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Текстил

Много семейства избират удобни ортопедични матраци. Други залагат на обикновените, тъй като съвременните материали за матраци са достатъчно комфортни. Но всеки матрак се нуждае от защита. Изберете калъфи за матраците в дома от нашите предложения.

Материята на калъфите за матраци е специална. Тя не само защитава матрака от замърсяване. Такива калъфи не дават възможност и за проникване на влага. Така ще защитите матраците у дома от петна, особено в детската стая. Добре закрепеният върху матрака калъф е гаранция за запазването му за дълъг период от време.

За предпочитане е да имате два калъфа за всеки матрак. Така когато единият се замърси, докато се изпере и изсъхне, ще използвате другия калъф.

Тук можете да намерите и калъфи, които съчетават двете необходими функции: да добавят мекота за комфортен сън и да защитават от замърсявания.

За хора с алергии е важно да изберат калъфи от материали, които не предизвикват алергични реакции. Такива материали са памук, бамбукови влакна, коприна, микрофибър. Избягвайте калъфи, съдържащи вълна или натурален латекс.

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com