Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Текстил

Спалните комплекти и олекотените завивки са задължителни за приятна отмора и сън. Със спален комплект от Мебели ИДЕА, избран в любимата ви разцветка, ще добавите последния необходим щрих към завършеността на спалнята.

Нашите комплекти са от 100 процента памук. Те включват плик, долен чаршаф и калъфка – за единични комплекти от три части; плик, долен чаршаф и две калъфки – за луксозните ни двойни комплекти от четири части. Материята, от висококачествен памук, е едноцветна или на принтове.

Предлагаме и луксозни сатенени комплекти. Сатенираната памучна материя е много здрава и плътна, а допирът до нея създава усещане за мек комфорт. Изберете луксозен сатениран комплект за двойна спалня от шест части, с плик, долен чаршаф и четири калъфки.

За повече топлина през зимата, е решението в атрактивно червено, съчетано с бяло, от мек памук в комплект, състоящ се от плик и две калъфки. Ще ви привлече и принтът с американското знаме в комплекта, включващ плик и калъфка.

Олекотените ни завивки са от 100 процента памук, меки и комфортни, подходящи за всеки сезон.

Зарадвайте децата си с детски спални комплекти от Мебели ИДЕА. Те са от 100 процента памук. В единичния комплект ще намерите четири части – плик, долен чаршаф и две калъфки. Моряшки теми и принт на коли за малки господа, принт с дружелюбни животни, както и розово на сърца и цветя за малки госпожици са сред десените и принтовете за спалните ни комплекти за деца.

 
1|2|3

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com