Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Ъглови дивани

  Освен традиционните дивани, двуместни или триместни, които са удобни не само за дневната, но и за гостната и дори за кухнята, помислете за практичността на ъгловия диван. С него ще имате достатъчно места за сядане, ще използвате пространството на ъгъла и ако сте ограничени в площта, няма да запълните почти цялата стая с диван с такова разположение.

  Обикновено ъгловият диван е с къса и дълга страна. Така имате повече места за сядане, отколкото с традиционните дивани. Не е необходимо да добавяте столове, защото всеки ще предпочете мекотата и удобството на дивана.

  В зависимост от мястото, което сте предвидили за ъгловия диван, изберете модел с разполагане на късата страна отдясно или отляво.

  Разнообразете интериора по лесен начин, като смените мястото на ъгловия диван. Ако предпочитате, сменете декоративните възглавници, за да са в унисон с цветовете на сезона – пастелножълто, кафяво и зелено за есента, бяло за зимата и така нататък.

  Ъгловият диван е един различен избор, с който ще си осигурите комфорт в стаята. С цвета на дамаската или кожата на тапицерията можете да съобразите оформлението на целия интериор, или в същата гама, или в контрастна.

  ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

  Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com