Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Антре

Антрето създава първото впечатление за дома ви, посреща ви след напрегнат ден и е мястото, където оставяте връхните дрехи и обувките си, преди да се потопите в домашния уют. Уютът ще започне от антрето с комплект обзавеждане за антре от Мебели ИДЕА.

Модулните ни системи са подходящи за големи антрета, а имаме и обзавеждане за малки антрета. Портмантото е задължително. За повече пространство са комплектите ни с модули с огледало и закачалки.

Обувките са винаги прибрани, когато изберете комплект за антре от Мебели ИДЕА с шкафове за обувки. Шкафовете с падащи врати са най-удобни. Предлагаме комплекти с шкафове с една или две падащи врати.

За по-големи семейства и за тези, които искат да имат възможност за прибиране на повече дрехи в антрето, са комплектите с гардеробче.

Предлагаме и компактни модели. Единият от вариантите е портманто заедно с долни шкафчета и огледало. Повече място за съхраняване предлагат комплектите с шкаф, който е с рафт и лост, с долно шкафче за обувки и голямо огледало. Интересен вариант е и съчетаването на паното със закачалки и шкафче за обувки с горно шкафче тип гардероб с врата с огледало. Ще намерите и други варианти на обзавеждане на антре от Мебели ИДЕА, сред които ви очаква точно вашето решение за красота и удобство.

 
1|2|3|...|4

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com