Меню
Количка

Коледа

Код: 809050198
Декорация за елха злато AAE303110 Размер: 40 см Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите нашите магазини, можем да изпратим поръчаната от Вас ст..
26.99 лв.
Код: 809050264
Коледни гномчета APF436380. Размер: 160см Материал: плат. Цвят: многоцветен. Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!   Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в..
149.00 лв.
Код: 809050265
Бухал с лед осветление APF440350 Размер: 32см Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите нашите магазини, можем да изпратим поръчаната от Вас с..
74.00 лв.
Код: 809050207
Дядо Коледа с фенер APF438020 Размер: 57см Материал: пластмаса, дамаска Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите нашите магазини, можем да изп..
69.90 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

Светлият празник Коледа е най-очакван и приготовленията за него са най-приятни и изпълнени с ентусиазъм. За украсата на дома и създаване на коледно настроение ще ви помогнат аксесоарите от Мебели ИДЕА.

Вече е честа практика да поставяме няколко коледни дръвчета в дома. Всяка стая грейва с тях. Тази Коледа можете да заложите на коледно дърво с LED осветление, с удобна поставка и височина 40 см. Моделите са няколко, изберете според предпочитанията – по-разклонено или по-прибрано.

Ако търсите по-високо коледно дърво, Мебели ИДЕА ви предлага бяло дърво с височина 120 см и светлини.

LED светлините ще допълнят дома с празнична светлина. Изберете от комплекти с лампички във форма на сърца, звезди, топки и други.

Коледните декорации са традиционни аксесоари за празника от векове. Коледна къща, сцена с деца, празнуващи Коледа, снежен човек, комплект снежковци са само някои от предложенията на Мебели ИДЕА.

Задължителна декорация трябва да стане коледното джудже-календар – с цифрите на 24-те дни до Коледа по облеклото му.

Подберете коледно дърво, осветление и коледни декорации за вашия дом и ще усетите тръпките на очакването на празника още по-силно.