Меню
Количка

Протектори за матраци

Няма добавени продукти в тази категория.

Много семейства избират удобни ортопедични матраци. Други залагат на обикновените, тъй като съвременните материали за матраци са достатъчно комфортни. Но всеки матрак се нуждае от защита. Изберете протектори за матраците в дома от нашите предложения.

Материята на протекторите за матраци е специална. Тя не само защитава матрака от замърсяване. Такива калъфи не дават възможност и за проникване на влага. Така ще защитите матраците у дома от петна, особено в детската стая. Добре закрепеният върху матрака протектор е гаранция за запазването му за дълъг период от време.

За предпочитане е да имате два протектора за всеки матрак. Така, когато единият се замърси, докато се изпере и изсъхне, ще използвате другия.

Тук можете да намерите и протектори, които съчетават двете необходими функции: да добавят мекота за комфортен сън и да защитават от замърсявания.

За хора с алергии е важно да изберат протектори от материали, които не предизвикват алергични реакции. Такива материали са памук, бамбукови влакна, коприна, микрофибър. Избягвайте пртектори, съдържащи вълна или натурален латекс.