Меню
Количка

Протектори за матраци

Код: 2106070126
Протектор за матрак TЕNCEL PREMIUM   2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРAK, непромокаем и двойнодишащ. PREMIUM осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с ителигентната мембрана BRILAM продуктът притежава максимален контрол върху непромокаемостта и дишането на матер..
48.00 лв.
Код: 2106070126
Протектор за матрак с височина 25-35см. Премиум Тенсел/ Premium Tencel  2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА МАТРAK, непромокаем и двойнодишащ. PREMIUM осигурява максимално ниво на комфорт по време на сън. Технологично напреднал с ителигентната мембрана BRILAM продуктът притежава максимален контрол върху ..
48.00 лв.
Код: 2106070139
Протектор за възглавница Тери Котон/Terry Cotton 2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА, непромокаем и двойнодишащ. TERRY COTTON е непромокаем и двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещи акари, благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Произведен е от 100% памук-хавлия за максимална..
15.00 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Много семейства избират удобни ортопедични матраци. Други залагат на обикновените, тъй като съвременните материали за матраци са достатъчно комфортни. Но всеки матрак се нуждае от защита. Изберете протектори за матраците в дома от нашите предложения.

Материята на протекторите за матраци е специална. Тя не само защитава матрака от замърсяване. Такива калъфи не дават възможност и за проникване на влага. Така ще защитите матраците у дома от петна, особено в детската стая. Добре закрепеният върху матрака протектор е гаранция за запазването му за дълъг период от време.

За предпочитане е да имате два протектора за всеки матрак. Така, когато единият се замърси, докато се изпере и изсъхне, ще използвате другия.

Тук можете да намерите и протектори, които съчетават двете необходими функции: да добавят мекота за комфортен сън и да защитават от замърсявания.

За хора с алергии е важно да изберат протектори от материали, които не предизвикват алергични реакции. Такива материали са памук, бамбукови влакна, коприна, микрофибър. Избягвайте пртектори, съдържащи вълна или натурален латекс.