Меню
Количка

Хавлиени изделия

Код: Хавлиени изделия
Хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:70/130см.Цвят-син Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим ..
21.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Мека хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:30/50см.Цвят-мента Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изп..
4.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Мека хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:70/130см.Цвят-син,релеф Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем д..
22.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Мека хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:30/50см.Цвят-лилав Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да и..
4.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:70/130см.Цвят-зелен Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпрати..
21.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:30/50см.Цвят-кафяв Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпрат..
4.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:70/130см.Цвят-лилав Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпрати..
21.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Мека хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:30/50см.Цвят-жълтДопустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпр..
4.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:70/130см.Цвят-кафяв Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпра..
21.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Мека хавлиена кърпа- 100% памук. Размери:30/50см.Цвят-оранжДопустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпра..
4.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:70/130см.Цвят-жълт Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпратим..
21.00 лв.
Код: Хавлиени изделия
Мека хавлиена кърпа от 100% памук. Размери:30/50см.Цвят-син Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  Ако нямате възможност да посетите шоурума ни за мебели в Пловдив, можем да изпра..
4.00 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)

Хавлиените кърпи са ежедневна необходимост. Нашите кърпи от 100% памук са меки и красиви, в различни разцветки. Памукът е материал, гарантиращ мекота на кърпите, а същевременно той има способност да поглъща ефективно влагата.

От шоколад и патладжан до цвят на небе и цвят на мента – изберете вашия цвят от асортимента ни. Класическият цвят за хавлиени кърпи е белият. Но е време за цветово разнообразие, особено в банята, където всеки може да окачи кърпа в своя предпочитан цвят.

Предлагаме много цветови варианти от най-използваните и най-търсени размери хавлиени кърпи – 30/50 см и 70/130 см.

За кухнята ви препоръчваме да се спрете на хавлиени кърпи с къси власинки, тъй като ще изсъхват по-бързо. За банята препоръчваме кърпи с дълги власинки, които бързо попиват влагата след къпане. За децата са най-подходящи двустранно хавлиените кърпи, разбира се, в ярки весели цветове.