Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Какви трапезни столове да изберете

  В миналото трапезната маса е била допълвана с комплект столове, изработени от същия материал и в същия стил, и така се е постигала идеална хармония. Днес модерните комбинации от маса и столове не са толкова предсказуеми. На мода са по-предизвикателни съчетания, които придават индивидуален и оригинален облик на трапезарния кът.

  07.11.2022

  Прочети публикацията

 • Трикове за оформяне на трапезарна зона в жилище с отворен план

  Отвореното разпределение придава усещане за светлина и простор, а с умело вътрешно оформление във всяка функционална зона може да бъде постигната уютна и задушевна обстановка. За да създадете приветлив кът за хранене, съчетайте в единна композиция удобни трапезни мебели, ефектна подова настилка и цветни акценти.

  07.11.2022

  Прочети публикацията

 • Как да превърнете спалнята в перфектния кът за отмора

  Съществуват безброй начини за атрактивно оформление на спалнята. Тази стая обаче трябва преди всичко да предразполага към релаксация и пълноценен сън. Спокойната цветова палитра, комфортното легло, контролът върху осветлението и температурата през деня и нощта са важни предпоставки за създаване на отпускаща обстановка в спалнята.

  07.11.2022

  Прочети публикацията

 • Креативни идеи за повече цвят в кухнята

  Независимо дали планирате основен ремонт на кухнята или сте решили само да я освежите, добавянето на ярки цветни детайли е сигурен начин за постигане на интериор с характер и стил. Цветните нотки могат да преобразят и най-безличния декор, стига да са умело включени в цялостната визия.

  07.11.2022

  Прочети публикацията

 • Как да разширите визуално дневната

  Ограниченото жилищно пространство е дизайнерско предизвикателство, което изисква творчески подход. Ключът към постигането на удобство в малко помещение е комбинирането на спестяващи пространство решения и многофункционални мебели. Обединяването на дневната с друго помещение е добра стратегия, когато площта й е ограничена.

  07.11.2022

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com