Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Тенденции в интериора през 2022 година

  Модата в обзавеждането и интериора се променя непрестанно, но редом с новите тенденции продължава да е актуална и стилистиката от предходната година. Настоящата 2022-а няма да е изключение. Фокусът в интериорния дизайн все така е под влияние на теченията, породени от пандемията. С други думи казано – "моят дом е моята крепост, но и мой офис.

  21.01.2022

  Прочети публикацията

 • Ретро кухня за вашия уют

  Ретро модата е все по-популярна не само в облеклото, но и в интериора. Не само носталгията по старите времена е причина за това. Ретро интериорът предразполага към отдих и отмора, а в кухнята се нуждаем точно от такава обстановка.

  03.01.2022

  Прочети публикацията

 • Ремонт и премебелиране на кухнята без грешки

  Редовните ремонти, премебелиране и освежаване на кухнята са задължителни. Много настроение създават не само освежените или новозакупени кухненски модули, но и ефектните нови трапезни маси, допълнени с подходящи трапезни столове.

  03.01.2022

  Прочети публикацията

 • Малки трикове за големи резултати в домашния интериор

  Идеите за разнообразяване и повече излъчване на домашен уют са много. Те включват както частични промени, със смяна на отделни мебели като трапезната маса в дневната, а още по-добре и на трапезните столове, така и малки допълнения с килимчета и декоративни възглавнички.

  03.01.2022

  Прочети публикацията

 • Бяла кухня - за и против

  Бялата кухня е мечта, символ на чистота, която е в основата на уюта. Но от друга страна, имате ли сили и желание да поддържате тази чистота? Важно е и да намерите качествени мебели със здраво покритие за вашата кухня.

  03.01.2022

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com