Меню
Количка

Блог RSS поток

02 юли Холни маси, с които да обновите интериора през 2024г.
0 742
Инвестицията в красива холна маса може да преобрази изгледа на Вашия дом и да покаже дизайнерския Ви стил. Тази мебел обикновено е център на помещението, обединявайки семейството около себе си. Освен функционалността, при търсене на холна маса можете да заложите и на уникален дизайн.Предлагаме Ви няколко модела, които са не само удобни, но и изключ..
17 юни Първа класа - ново поколение мека мебел за твоя дом
0 895
Знаете ли, че в нашия магазин може да видите диван с необичайното име „Първа класа“? Идеята за създаването му е на компания Man Wah - световен лидер в проектирането и производството на мека мебел, и се ражда спонтанно по време на полет със самолет. Несравнимият комфорт и безопасност на седалките в първа класа вдъхновяват производителя да създаде ди..
05 юни Работен триъгълник в кухнята за баланс между естетика и удобство
0 875
Кухнята трябва да е добре организирана и практична, за да можете спокойно да развихрите кулинарните си умения.КАК ДА ПРОЕКТИРАМЕ УДОБНА КУХНЯ?Планирате ли поръчка на нова кухня? Това е сериозно изпитание за всяко домакинство, затова искаме да сме полезни за Вас с няколко препоръки.Когато обмисляте разположението на своята кухня, помислете за правил..
30 май Реклайнерът – твоята зона за релакс
0 693
Навярно сте виждали онези фотьойли и дивани с вграден механизъм, които променят формата си, за да предоставят на седящия по-удобна позиция за почивка. Но знаете ли всъщност колко голямо е разнообразието от модели на пазара, предлагащи все по-нови и съвременни  функционалности, за да превърнат времето и мястото за отдих у дома в истински оазис на ре..
27 дек Индустриален дизайн - стил за интериора на дома
0 1147
Модерният дом разчита на простота на линиите и на тенденции за индустриален дизайн. Това означава, че строителните материали, като тухли, бетон, метал, не са скрити под декоративни повърхности, а са на показ. Ако ви е омръзнало традиционното оформление на интериора ви, изберете този стил за промяна на обстановката. Този стил има и предимството, че ..
21 дек Подът - важна част от дизайна на интериора
0 960
Красив под на дневната, трапезарията, кухнята – много хора осъзнават значението му за цялостното излъчване на стаята. Не трябва да се забравя, че той допринася за хармонията в интериора. При дизайна на обстановката в дома специалистите се придържат към няколко важни принципа: баланс, ритъм, повторение, акцент, пропорции и мащаб, както и хармоничнос..
14 дек Светли или тъмни цветове в обстановката
0 915
Изборът на цвят за обстановката, особено за стените, е предмет на много спорове. С подходящите цветове домът изглежда по-просторен, по-уютен, дори по-топъл. Важно е да знаете основните правила за избор на цвят за стените, мебелите, както и за текстила и аксесоарите. Така ще постигнете оптималния и най-подходящ вариант на цветово оформление на вашия..
07 дек Подгответе всекидневната за празниците в 6 лесни стъпки
0 629
Наближават едни от най-очакваните светли празници и сигурно вече планирате пиршества и забавления у дома, в компанията на близки и приятели. И тъй като дневната е мястото, където гостите ви ще прекарват най-много време, сега е моментът да започнете с подготовката й за празничните дни и вечери и да я превърнете в уютно, гостоприемно и бляскаво прост..
04 дек Диван в центъра на стаята - предимства
0 669
Традиционно мебелите се разполагат покрай стените, с изключение на масите. Това е неизбежен избор за малка стая. Но днес ще ви предложим по-различно разполагане, с диван в центъра на стаята, когато дневната ви е голяма. Това решение има редица предимства, както ще се убедите сами. То е заимствано от скандинавците, при които мебелите редовно играят ..
03 дек Стълбището - важен декоративен елемент в интериора
0 617
Стълбището в дома или вилата ни също трябва да изглежда стилно и привлекателно, в унисон с целия интериор. Обикновено не отделяме време да помислим за това, а насочваме вниманието си към оформлението на стаите. Освен с атрактивна облицовка на стените и на стъпалата можем да постигнем уют и да впечатлим гостите си и с подходящо декориране.Стълбището..
30 ное Многофункционална стая в малкото жилище
0 625
Когато жилището е с малка площ, или трябва да се спести една от необходимите за дома стаи, или някое от помещенията трябва да се превърне в многофункционално. То няма да бъде например просто спалня, а ще вмести и офис кът, и библиотека, и ъгъл за развлечения, и може би още нещо. Тук ще трябва да се използват всички части на стаята, включително колк..
30 ное Обзавеждането на гарсониерата
0 669
Малките апартаменти, като гарсониери, са много търсени. Те са достатъчно удобни за сам човек и за семейна двойка без деца. С правилно мебелиране гарсониерата става удобен дом и за семейство с едно дете.КомпактностТова е ключовата дума за малък апартамент, особено за гарсониера. Изберете компактни мебели от онлайн магазина на Мебели ИДЕА. Важно е да..
Показва 1 до 12 от 142 (12 страници)