Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Интериорни акценти в есенно оранжево

  В богатата палитра на есента оранжевото е най-сгряващата сетивата багра. Ако искате да добавите есенни цветове в интериора на дома си, не пропускайте да включите акцент в красив оранжев тон. Оранжевото се съчетава хармонично с кафяво и приглушени нюанси на червено и жълто. В комбинация със синьо създава изпълнена с жизненост и енергия атмосфера.

  29.09.2023

  Прочети публикацията

 • 8 трика за повече простор и функционалност в малката кухня

  Определено ще се справите по-успешно с вътрешното оформление на малката си кухня, ако предварително сте проучили различни хитри трикове за визуално разширяване на пространството и за оптималното му оползотворяване, така че да има много място за съхранение и удобна работна площ. Няма да е излишно да добавите още няколко интериорни стратегии към запаса си от идеи, ако все още се колебаете какъв дизайн да изберете.

  29.09.2023

  Прочети публикацията

 • Полезни идеи за модерен облик на антрето

  С добавяне на цвят, елегантни мебели и привлекателна декорация в антрето можем да създадем положително първо впечатление за дома си. Антрето свързва помещенията в жилището и тази негова функция изисква цветовото и стиловото му оформление да е в унисон с всяко от другите пространства и така да се постигне приятна визуална единност в дизайна на целия дом.

  29.09.2023

  Прочети публикацията

 • 7 нетрадиционни палитри за детски стаи

  Макар и традиционни, дизайните в розово за момиче и в синьо за момче могат да бъдат свежи и оригинални и да превърнат детската стая в чудесно място за игра, учене и почивка. Двата цвята се съчетават хармонично и това позволява с тях да се оформят момичешки и момчешки кът в обща детска стая. Възможни са обаче и цветови решения, различни от розово и синьо, с които интериорът би изглеждал не по-малко очарователен.

  29.09.2023

  Прочети публикацията

 • Планирайте достатъчно свободно пространство между мебелите в стаите

  Малък или просторен, домът трябва да разполага не само с функционално обзавеждане, но и с достатъчно празно пространство за движение в стаите. За помещения с голяма площ е лесно да се планират необходимите разстояния между мебелите. Ако обаче стаите са малки, вероятно ще се наложи да се отклоните от правилата и да заложите на по-компактни мебели и нетрадиционни решения.

  29.09.2023

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com