Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Впечатляваща дневна, когато в нея се влиза директно от входа

  От входната врата в антрето и след стъпка-две – в дневната! Това е удобно и за семейството, и за гостите и е решение за всички, които обичат да събират редовно роднини и приятели. Интериорът на дневната в този случай е особено важен, за да грабне погледите и да предразположи към отпускане и прекарване на приятни часове.

  02.09.2021

  Прочети публикацията

 • Спалня и дневна в една стая

  Комбинирането на спалня и дневна в една стая се налага при малките жилища, но можете да оформите тези зони и в една просторна стая с отворен план в голямо по площ жилище. Ако държите кухнята да е в отделна стая, това е вариантът за осигуряване на зона за прекарване на деня и зона за спане.

  02.09.2021

  Прочети публикацията

 • Паркет на стената - защо не?

  Стремежът към оригиналност в интериора води до нови решения, които можете да приложите във вашия дом. Едно от новите такива предложения е използването на паркет за облицоване на стена.

  01.09.2021

  Прочети публикацията

 • Идеи за обзавеждане на дневна с колони

  Стаята с колони е може би по-лесна за планиране, когато подбирате мебели. Колоните не само помагат за здравината на носещата конструкция. Те са вашият начин да постигнете неповторим интериор.

  01.09.2021

  Прочети публикацията

 • Кухненски остров или трапезна маса

  Кухненският остров се утвърди като елемент на кухнята, който носи много удобство като плот за работа, а под плота се осигурява още място за съхранение. Затова и собствениците на малки домове често го използват, въпреки че от една страна заема ценна площ.

  01.09.2021

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com