Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • С какво да съчетаете кухненските шкафове в дървесен цвят

  Дървесната повърхност създава усещане за уют и топлина в кухнята. Разнообразието от декори в светли и наситени топли тонове улеснява избора на цвят за кухненските шкафове по проект. Оформлението на кухненския интериор ще изглежда най-привлекателно, ако избраният нюанс на дървесината е хармонично съчетан с цветовете на термоплота, гърба, стените и настилката.

  21.03.2023

  Прочети публикацията

 • 5 често срещани грешки в оформлението на хола

  Красивият интериор на хола се постига не само с привлекателна цветова схема и елегантни мебели. Има и други, не по-малко значими фактори като баланс, пропорция и разположение. За да си спестите разочарования от крайния резултат, избягвайте грешките в оформлението на хола, които експертите в интериорния дизайн определят като най-често срещани.

  21.03.2023

  Прочети публикацията

 • Има ли място за голям диван в малката дневна

  Големият удобен диван е най-приятното място за отдих в дневната, стига тя да разполага с достатъчно площ за такава мебел. Ако винаги сте смятали, че вашата дневна не може да побере удобен ъглов комплект или дълъг триместен диван, помислете отново. Понякога с креативна промяна на вътрешното оформление може да се намери място за комфортен диван.

  21.03.2023

  Прочети публикацията

 • Удобството на компактните столове и кресла

  Малките столове и кресла са удобни и многофункционални мебели. Разположени до стената или в ъгъла, те могат да бъдат стилен елемент от обзавеждането. Когато е необходимо допълнително място за сядане, бързо могат да се преместят до масата в трапезарията или дневната. В спалнята малкият стол също може да бъде полезен, особено ако в нея няма място за пейка.

  21.03.2023

  Прочети публикацията

 • Как да придадете ново излъчване на трапезарията

  При смяна на сезоните и най-вече когато наближават празници, често ни се приисква да освежим трапезарията. Покупката на нова модерна трапезна маса и смяната на столовете или само на част от тях са добър подход, ако има нужда от обновяване на мебелите. Пребоядисването на стените може коренно да промени облика на трапезарията, особено ако украсите една от тях с колекция от снимки.

  21.03.2023

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com