Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Преустройство на дома за семейство с повече деца

  Трансформацията на стаите в дома дава възможност за по-удобно разпределение на жилищната площ, когато в семейството се появи второ, а след това трето дете. Децата растат и за всяко е необходимо пространство.

  03.06.2021

  Прочети публикацията

 • Повече стъкло в интериора

  Въпреки че за изработката на мебели и аксесоари се използват модерни нови материали, стъклото запазва своето достойно място. Със своята прозрачност и пропускане и отразяване на светлината стъклото придава повече уют и привлекателност.

  02.06.2021

  Прочети публикацията

 • Как най-удобно да разпределим мястото в кухнята

  Удобство в кухнята – целта на всяка домакиня и на всяко семейство. Създаването на удобство в кухнята зависи както от големината й, така и от това, колко често и колко продължително семейството и най-вече домакинята се занимават с готвене.

  31.05.2021

  Прочети публикацията

 • Дневната като хоум офис

  Работа от дома, предимно в дневната, е вече масова практика. Причината е не само пандемията, а и възможността за извършване на редица дейности у дома, на компютъра. Важно е обстановката в дневната да предразполага към съсредоточаване.

  31.05.2021

  Прочети публикацията

 • Работните кътове в дневната

  Работните зони, особено в хола, вече са често срещани в домашния интериор. С увеличаване на времето за онлайн работа и учене се налага оформяне на кът за изпълнение на работни или учебни задачи за всеки от семейството.

  31.05.2021

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com