Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Избор на аксесоари към ново обзавеждане

  Ако искате вашият интериор да бъде перфектно завършен, не може да подминете детайлите. Отсъствието на аксесоари в дома го превръща в безлично пространство и обратно – изпълването му с необмислено разположени декорации може да доведе до претрупаност.

  31.03.2021

  Прочети публикацията

 • Светли или тъмни цветове в обстановката

  Изборът на цвят за обстановката, особено за стените, е предмет на много спорове. С подходящите цветове домът изглежда по-просторен, по-уютен, дори по-топъл. Важно е да знаете основните правила за избор на цвят за стените, мебелите, както и за текстила и аксесоарите.

  29.03.2021

  Прочети публикацията

 • Разпределяне на пространството в малката кухня

  Да намерим място за всичко в малката кухня е и лесна, и трудна задача. Лесна е, когато вземем предвид с колко място разполагаме и включим необходимите принадлежности, но не и тези, без които бихме могли да минем.

  29.03.2021

  Прочети публикацията

 • Подът - важна част от дизайна на интериора

  Красив под на дневната, трапезарията, кухнята – много хора осъзнават значението му за цялостното излъчване на стаята. Не трябва да се забравя, че той допринася за хармонията в интериора.

  29.03.2021

  Прочети публикацията

 • Нетрадиционни решения за кухнята

  Търсите разнообразие за кухнята, разчупване на утвърдените правила за обзавеждането й? Приветстваме стремежа ви за нов поглед върху аранжирането на тази толкова посещавана от цялото семейство стая. Традиционното обзавеждане с елегантни кухни по проект е задължително, защото шкафовете ще ви осигурят удобство и място за съхранение.

  26.02.2021

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com