Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • На какво трябва да обърнете внимание при оформянето на интериора на кухнята

  Кухнята има първостепенно значение не само за приготвянето на храната за семейството. Тя е и място, в което домакинята и всички ентусиасти и любители на готвенето от семейството трябва да се чувстват удобно. Затова тя трябва да е привлекателна и уютна. Ще обърнем внимание на няколко основни препоръки, които да имате в предвид когато обзавеждате кухнята си.

  14.03.2019

  Прочети публикацията

 • Как да изберем детско креватче

  Когато в семейството се появи нов член, родителите се стараят да осигурят най-удобното и функционално креватче за него. Но с предлаганите на пазара множество модели изборът става труден. Преди да започнете да търсите креватче за вашето дете, запознайте се с някои детайли, свързани с тази важна мебел.

  14.03.2019

  Прочети публикацията

 • Декорирането на спалнята

  Декорирането на спалнята е проект, в който трябва да предвидите цветовото решение, осигуряване на достатъчно свободно пространство, а трябва и да решите в какъв стил да я обзаведете. 

  13.03.2019

  Прочети публикацията

 • Как да аранжирате красива градина

  Аранжирането на градината може да бъде наистина интересно и приятно занимание, особено ако сте го планирали от дълго време и вече разполагате с куп идеи, но все пак не е препоръчително да прекалявате с декорацията. Създаването на стилна градина ви дава възможност да изградите истински оазис в дворното си пространство, където вие и вашите гости ще можете да прекарвате приятни мигове на открито през топлите летни дни и вечери. Изграждането на красива градина и кът за отмора е полезна и отплащаща се инвестиция, която ако е разумно планирана, не коства много средства. Мебелите, които ще са ви необходими за хранене навън или за почивка край басейна, се предлагат на съвсем достъпни цени. Ето няколко съвета как да създадете стилна градина и от какви градински мебели ще се нуждаете.

  21.03.2016

  Прочети публикацията

 • Как да направите кухнята си по-мултифункционална

  Погрешно е схващането, че кухнята е предназначена единствено за готвене. В повечето домакинства тя отдавна се е превърнала в основно помещение, където членовете на семейството прекарват значителна част от времето си у дома. В зависимост от начина ви на живот, освен за готвене и хранене кухнята може да бъде мястото за среща с близки приятели в петък вечер, или пък мястото, където помагате на децата си за домашните им. Ето няколко креативни и полезни съвета как да направите кухнята си по-мултифункционална.

  21.03.2016

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА С КУРИЕР

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка с куриер на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com