Меню
Количка

Блог RSS поток

27 дек Индустриален дизайн - стил за интериора на дома
0 232
Модерният дом разчита на простота на линиите и на тенденции за индустриален дизайн. Това означава, че строителните материали, като тухли, бетон, метал, не са скрити под декоративни повърхности, а са на показ. Ако ви е омръзнало традиционното оформление на интериора ви, изберете този стил за промяна на обстановката. Този стил има и предимството, че ..
21 дек Подът - важна част от дизайна на интериора
0 196
Красив под на дневната, трапезарията, кухнята – много хора осъзнават значението му за цялостното излъчване на стаята. Не трябва да се забравя, че той допринася за хармонията в интериора. При дизайна на обстановката в дома специалистите се придържат към няколко важни принципа: баланс, ритъм, повторение, акцент, пропорции и мащаб, както и хармоничнос..
14 дек Светли или тъмни цветове в обстановката
0 208
Изборът на цвят за обстановката, особено за стените, е предмет на много спорове. С подходящите цветове домът изглежда по-просторен, по-уютен, дори по-топъл. Важно е да знаете основните правила за избор на цвят за стените, мебелите, както и за текстила и аксесоарите. Така ще постигнете оптималния и най-подходящ вариант на цветово оформление на вашия..
07 дек Подгответе всекидневната за празниците в 6 лесни стъпки
0 57
Наближават едни от най-очакваните светли празници и сигурно вече планирате пиршества и забавления у дома, в компанията на близки и приятели. И тъй като дневната е мястото, където гостите ви ще прекарват най-много време, сега е моментът да започнете с подготовката й за празничните дни и вечери и да я превърнете в уютно, гостоприемно и бляскаво прост..
04 дек Диван в центъра на стаята - предимства
0 59
Традиционно мебелите се разполагат покрай стените, с изключение на масите. Това е неизбежен избор за малка стая. Но днес ще ви предложим по-различно разполагане, с диван в центъра на стаята, когато дневната ви е голяма. Това решение има редица предимства, както ще се убедите сами. То е заимствано от скандинавците, при които мебелите редовно играят ..
03 дек Стълбището - важен декоративен елемент в интериора
0 49
Стълбището в дома или вилата ни също трябва да изглежда стилно и привлекателно, в унисон с целия интериор. Обикновено не отделяме време да помислим за това, а насочваме вниманието си към оформлението на стаите. Освен с атрактивна облицовка на стените и на стъпалата можем да постигнем уют и да впечатлим гостите си и с подходящо декориране.Стълбището..
30 ное Многофункционална стая в малкото жилище
0 53
Когато жилището е с малка площ, или трябва да се спести една от необходимите за дома стаи, или някое от помещенията трябва да се превърне в многофункционално. То няма да бъде например просто спалня, а ще вмести и офис кът, и библиотека, и ъгъл за развлечения, и може би още нещо. Тук ще трябва да се използват всички части на стаята, включително колк..
30 ное Обзавеждането на гарсониерата
0 50
Малките апартаменти, като гарсониери, са много търсени. Те са достатъчно удобни за сам човек и за семейна двойка без деца. С правилно мебелиране гарсониерата става удобен дом и за семейство с едно дете.КомпактностТова е ключовата дума за малък апартамент, особено за гарсониера. Изберете компактни мебели от онлайн магазина на Мебели ИДЕА. Важно е да..
24 ное Модерна всекидневна от Мебели ИДЕА
0 128
Искате да обазведете всекидневната си адекватно на съвремието и същевремнно с това да не изневерявате на собственото си схващане за естетика? Прекарвате часове наред в Pinterest, за да почерпите идеи с желанието да придадете на стаята у дома излъчването, което толкова ви впечатлява на снимка. Е, ние имаме решение на вашите нужди и и ще ви предложим..
18 ное Мястото на скрина в дома и неговите предимства
0 14
Скринът може да се намери във всеки дом, а често обзавеждането включва и повече скринове. Тази много функционална мебел с чекмеджета може да послужи в спалнята, за прибиране на спално бельо, във всекидневната за приборите и принадлежностите за кафе или за предмети, свързани с хоби или професия. В детската стая скринът във весели цветове побира игра..
07 ное Какъв гръб да изберете за бели кухненски шкафове
martin 0 65
Белият цвят е популярен избор за кухненските шкафове както в модерен, така и в традиционен стил. Неутралността на тази багра позволява комбиниране на шкафовете с различни видове термогърбове. С визия на дърво, мрамор или мозайка, ярко оцветен или триизмерен, кухненският гръб може да придаде уникално излъчване на интериора, да бъде стилен фокус или ..
07 ное Стилни решения за вътрешното оформление на малки дневни
martin 0 48
Малките всекидневни могат да бъдат невероятно привлекателни и уютни. Ако обаче оформлението им не е добре обмислено, може да изглеждат тесни и претрупани с мебели и декорации. Често новодомците са изправени пред предизвикателството да създадат уют на скромна площ. Затова и интересът към идеите за обзавеждане на малка стая, с които се постига усещан..
Показва 1 до 12 от 138 (12 страници)