Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Освежаване на жилището при годишния ремонт

  Пролетта и лятото са време за усилени ремонти. Домът трябва да се освежи, да се пребоядисат стените, да се сменят част от мебелите с нови, по-удобни, по-модерни. В някои случаи се предвижда само козметичен ремонт, с леко освежаване, смяна на текстила и килимите.

  01.06.2022

  Прочети публикацията

 • Избор на завеси и друг текстил за кухнята

  Обзавеждането и декорирането на кухнята е вълнуващо не само за домакинята, която ще бъде главното действащо лице в нея. Тази стая има притегателна сила за всички в дома и е естествено всеки да даде приноса си в оформлението на интериора й.

  31.05.2022

  Прочети публикацията

 • Обновяване на дома с настъпването на пролетта

  Пролетта идва с нови очаквания за приятни преживявания. През този сезон обичайно се правят и планове за освежаване на дома. Ето няколко идеи, които ще внесат обновление и пролетно настроение във всяко жилище. Осъществяването им е лесно.

  31.05.2022

  Прочети публикацията

 • Избор на подходящ килим за дневната

  Килимът има своята важна роля за оформяне на интериора на дневната. Покривайки пода, той не само внася топлина и уют, но и допълва основните цветове в декора. Малките килими служат и за отделяне на кът за хранене, за отдих, за кафе, особено в дневната.

  31.05.2022

  Прочети публикацията

 • Ролята на завесите за уюта в дома

  Казват, че дори ако стаята още не е обзаведена, когато се поставят завеси, тя вече придобива облик. Завесите придават завършеност на вътрешното оформление на дома. Те трябва да са с подходяща дължина и цветово да хармонират с другите елементи в интериора.

  31.05.2022

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com