Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Блог

 • Оформление на антрето

  Оформлението на антрето остава почти винаги на заден план, като една от последните задачи. Тогава шкафовете, пътеката и другите принадлежности се купуват според останалите за ремонта или обзавеждането на новия дом средства. А всъщност това е частта от дома, която посреща не само живеещите в него, а и гостите, създава първото впечатление, което е много важно.

  27.05.2019

  Прочети публикацията

 • Как да обединим кухнята и всекидневната

  В жилища с малки стаи обединяването на две помещения е много рационално, тъй като се получава просторна стая с обособени две зони. Много популярно е обединяването на кухнята с всекидневната. При това няма нужда семейството да се притеснява за миризма на готвено в зоната за всекидневен отдих. С аспиратор над къта за готвене този проблем се избягва.

  27.05.2019

  Прочети публикацията

 • Дизайн за малка кухня

  Кухнята – този малък или голям кът от дома има своето очарование, което се постига с правилен дизайн и обзавеждане. Обзавеждането е една от най-важните задачи за дома. То трябва да осигурява удобство, дори когато кухнята е малка. Задачата не е лесна, но с подходящо оформление и малките по пространство кухни стават функционални и приветливи.

  27.05.2019

  Прочети публикацията

 • Дизайн на интериора в дневна и гостна стая

  Дневната изпълнява няколко функции в съвременния дом. Там членовете на семейството не само си почиват, но и често изпълняват работни задачи, а както за отдих, така и за работа. Това важи и за гостната – гостите си почиват в нея, но и наваксват пропуснатите новини на компютъра или изпращат имейли до приятели или колеги.

  27.05.2019

  Прочети публикацията

 • Уреди за вграждане – какво трябва да знаем при покупка и монтаж

  Вградените уреди придават подреден вид на кухнята. Но те имат своята специфика, познаването на която помага за правилния избор. Той трябва да се направи според предпочитанията ви – дали ще я приберете под плотовете, дали ще я използвате често.

  02.05.2019

  Прочети публикацията

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com