Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Гардеробът е не само мебел за съхранение. Той трябва да осигурява достатъчно място, но и да бъде стилен, в съвременен или ретро дух. Компактните и големите гардероби са търсени решения за малки и големи спални. Изберете от гардеробите на Мебели ИДЕА и ще намерите покритие на всички ваши изисквания.

Повече място за съхранение предлагат гардеробите с надстройка – едно допълнение, доказало своето удобство и практичност.

За пълен комфорт са необходими различни варианти на гардероби – двукрили или трикрили, с чекмеджета и с огледало на вратата, дори с подсветка. Разнообразието на модели на гардероби от Мебели ИДЕА гарантира, че ще намерите вашия модел сред тях.

За повече удобство при съхранението на дрехи поръчайте пробиване за допълнителни рафтове.

Плъзгащите се врати са много удобни при гардеробите, затова потърсете такъв модел в асортимента ни.

Предлагаме модели с допълнителна стабилност на вратите. Тя се осигурява от алуминиевите дръжки тип кант по цялата височина – така не се допуска огъване на вратите.

Цветовите решения са различни. Модерните тенденции за светли мебели сме спазили с гардероби в светли цветове. Моделите в черно също са елегантни и стилни. Предлагаме и оригинални цветови решения, като комбинация на черно с червено, които ще ви грабнат. Не се колебайте да изберете нестандартен модел на гардероб, ако ви е харесал от пръв поглед.

 
1|2|3|...|8

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com