Имате 0 продукт за 0.00 лв.преглед и поръчка
Нямате продукти, добавени в пазарската Ви количка

Спални

Тапицерията е класически символ на комфорт при леглата, а тапицираните легла на Мебели ИДЕА се отличават и с оригинални дизайнерски решения. Вашата спалня ще бъде оригинална, комфортна и привлекателна както с тапицирано легло в класически изчистен стил, така и с нестандартен дизайн.

За да постигнете най-пълно търсената визия на леглото и на цялата спалня, изберете от дамаските и кожите, които предлагаме. Кожата, с която се тапицират леглата, е с високо качество и гарантира над 60 000 цикъла на използване. Можете да поръчате и варианти на даден модел тапицирано легло за различни по размер матраци.

Компактните тапицирани легла на Мебели ИДЕА са за малки спални, но можете да ги поръчате и за голяма спалня, в която такова легло ще бъде централното бижу в дизайна. Освен това моделите с механизъм за прегъване на таблата ви гарантират много удобна облегалка – огромно предимство, ако обичате да четете или да гледате телевизия преди лягане. Комплектът с гардероб с плъзгащи се врати, едната от които е тапицирана и капитонирана с копчета ще отговори на всички изисквания за удобство.

Много оригинално е леглото с левитираща платформа. Закрепването за таблата е откъм главата, а противоположната част е без табла и рамката не се поддържа от крачета.
За пълен комфорт изберете дизайна с две ергономични пенополиуретанови възглавници, които заменят таблата.

 
1|2|3|...|10

ДОСТАВКА ЗА ЦЯЛАТА СТРАНА СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Мебели ИДЕА предлага на своите клиенти доставка със собствен транспорт на територията на страната, за поръчки направени през сайта - www.mebidea.com