Инвестицията в красива холна маса може да преобрази изгледа на Вашия дом и да покаже дизайнерския Ви стил. Тази мебел обикновено е център на помещението, обединявайки семейството около себе си. Освен функционалността, при търсене на холна маса можете да заложите и на уникален дизайн.

Предлагаме Ви няколко модела, които са не само удобни, но и изключително красиви. В нашия асортимент имаме холни маси за всеки стил – правоъгълни, квадратни, кръгли, с плот в мраморен ефект, със стъклен плот, нестандартен дизайн и още много...

Какъв тип холна маса да изберете? 

Преди всичко заложете на модел, който ще покрива Вашите нужди. Ако холната маса се използва само за обичайните дейности (да оставите дистанционно, книга, чаша), то спокойно може да се спрете на модел с височина, равна на тази на дивана или малко по-ниска.  Но ако предпочитате да се храните на дивана, изберете или по-висока маса, или такава с повдигащ механизъм.

Съобразете големината ѝ с размерите на меката мебел в стаята. Препоръчително е между масата и дивана да има поне 25 -30 см разстояние, за да се преминава без затруднения.

Ето и нашите актуални предложения за 2024 г.:

Стандартна холна маса, но с разчупена визия.

Елипсовидна маса с удобно допълнение - табуретки.

Голяма холна маса със стилен дизайн.

Комплект от две холни маси, влизащи една под друга.


Класиката винаги е на мода.

Холна маса със стъкло.

Избягайте от стандартната визия.