Меню
Количка

Двулицев матрак Зеро/ Zero

Двулицев матрак Зеро/ Zero
Двулицев матрак Зеро/ Zero
-10 %
Двулицев матрак Зеро/ Zero
Двулицев матрак Зеро/ Zero
Двулицев матрак Зеро/ Zero
атакът Zero е с опростена конструкция от висококачествена пяна с отворена клетъчна структура, която позволява на матрака да диша и да се проветрява не..
дни
часа
минути
секунди
204.30 лв.
227.00 лв.
  • Код: 210602005708

Опции

Бърза поръчка

атакът Zero е с опростена конструкция от висококачествена пяна с отворена клетъчна структура, която позволява на матрака да диша и да се проветрява непрестанно, като ви осигурява здравословна среда за спокоен сън. Допълнително удобство е сваляемият калъф с цип, опасващ целия матрак за по-лесна поддръжка и по-добра хигиена.

Препоръчваме използването на ламелна подматрачна рамка, която позволява по-добрa вентилация и увеличава комфорта. Периодично обръщайте матрака на 180°, за да запазите качествените му характеристики за по-дълго време.

Характеристики:

Тип: Двулицев
Височина: 19 см
Твърдост на матрака: твърд
Натоварване ед. размер: до 90 кг
Гаранция: 8 години

Цената в сайта е за размер 72/190 см.

 Допустими са минимални отклонения или несъответствия от действителните цветове на различните видове дамаски и декори с тези на екрана на Вашето устройство!  

Ако нямате възможност да посетите нашите магазини, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложения артикул.ъзможност да посетите нашите магазини, можем да изпратим поръчаната от Вас стока с куриер до всяка точка на страната. Моля, изпратете ни запитване, ако се интересувате от предложения артикул.